YOUTUBERS LİFE GAMİNG CHANNEL V1.3.0 MOD APK – PARA HİLELİ

YOUTUBERS LİFE GAMİNG CHANNEL V1.3.0 MOD APK – PARA HİLELİ



Youtuber Yaşamı: Video Yıldızı | Tycoon Simülatörü v1.3.0 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını ünlü U-Play Online firmasının üstlendiği Android platformunun vazgeçilmez oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz sosyal yaşantı içinde Youtube için videolar hazırlamak, paylaşmak, ünlü olmak ve takipçi sayınızı artırmaktır. Youtubers Life Gaming içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız yetenek puanı hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz ekipmanları satın alıp, yeteneklerinizi kolayca geliştirebilirsiniz. Hazırlamanız gereken onlarca görev, günlük işler, uzun soluklu oyun yapısı ve dahası sizleri bekliyor. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Youtubers Life Gaming Channel v1.3.0 sürümünde oyun içi tasarım değiştirilmiş olup, yeni görevler eklenmiştir. Grafikleri 3D Olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Youtubers Life Gaming Play Store’da 28.99TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

Youtubers Life Gaming Channel v1.3.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
BİLGİLENDİRME : oyunu daha önceden oynamışsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, oyunu silmeden yeni apk dosyasını kurun.
Youtubers Life Gaming Channel v1.3.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Youtubers Life Gaming Channel 1.3.0 para hile apk : oyun içinde dilediğiniz gibi para harcayabilirsiniz paranız azalmaz, daima artar.
Youtubers Life Gaming Channel 1.3.0 yetenek hile apk : oyun içinde dilediğiniz gibi yetenek puanı harcayabilirsiniz yetenek puanınız azalmaz, daima artar.
BİLGİLENDİRME : Ayrıca Android 4.4+ sistem gereksinimi 4.0+ düşürdüm cihazınız donanımsal olarak yeterliyse sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.
NOT : kurulumda sorun yaşayan hocalarım için tek link yani tek apk dosyası olarak sunuyorum kurun ve oynayın.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 :cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır
Daha yeni Daha eski
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();